Nejnovější recenze ze sekce Elektrické kuchyňské kráječe
malý, skladný, v denním provozu dobrý pomocník
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Perfektně krájí i tenké plátky
Spokojenost
Super stroj
- Špatně krájí, podřezává( posuvná - síla potraviny, deska není kolmá k základně)
Nekupovat, naletěl jsem !!!
Kráječ je lehký a tichý, lehce se přemisťuje a volí tloušťka krájených potravin. Výhodou je miska, do které nakrájené potraviny padají. Jsem s ním spokojená.
- šnekový převod
- Vyhoda
- Velice hlučný, špatně se udržuje v čistotě, lituji, že jsem si nevybrala jiný. Po pár týdnech se pokazil a šel na reklamaci. Dali mi úplně nový, ale spokojená nejsem. Budu se snažit zbavit se ho.
- Kvalitní pomocník, jednoduchá obsluha
- kvalitní zpracování
- nic se nikde nevrklá, kotouč nehází, nastavení šírky se samo nepovoluje
- momentový spínač i trvalý chod
- umí opravdu tenké plátky
- zvládne díky krytu kotouče i cihlu lepivého sýru, kde jiné kráječe hekají nebo jim přeskakuje ozubený řemen
- motor spojen s kotoučem pomocí šneku a ozubeného kola, žádný řemen, co časem vždycky akorát zlobí
- kotouč je opravdu masivní kus nerezu, žádný slaboučký plech
- skleněná deska
- vše podstatné z kovu
- roura na podlouhlé potraviny (okurka, mrkev...) by si zasloužila nějaké pěchovadlo, kterým by šlo potravinu přitlačovat nebo aspoň přidržovat
- tácek z plastu, nerezový už je za další peníze
- brousek mohl být klidně integrovaný přímo do kráječe
- trošku prostorově náročnější
Výrobek, kde později nelitujete vynaložených peněz, protože za ty peníze opravdu všechno funguje, jak má.
mám zatím velice krátkou dobu, ale dobrý
Mám krátce
- menší rozměry, šikmá konstrukce, sběrný tácek pod kráječem na odříznuté potraviny
- Značka nastavení tloušťky krájené potraviny na tělese kráječe je v barvě tělesa tím pádem je na spodní straně sešikmené plochy špatně vidět. Doporučuji zvýraznit černým fixem.
- Nemám co bych vytkla, jsem s koupí spokojena.
- Kvalitní produkt dobrá cena
Doporučuji, funguje dobře.
Plně vyhovuje.Je skladný,dobře drží na podložce
- Fajn přístroj, jsem s ním spokojena.
robustní provedení